Onsdag.

Stack iväg tidigt till Uppsala. Skulle iväg o träffa en läkare tillsammans med Mamma och syster. Mamma har haft cancer och vi skulle testa och forska om eventuell ärftlighet i släkten. Eftersom min moster, mormor , morfar, farfar haft det.
Mötet gick ganska snabbt , ska iväg dit om 6 månader igen.

Sen gick vi till stan , åt lunch och hämtade dogsen. Så nyttig tränng för hundarna. Och river som är lite osäker på sig själv behöver verklingen utmaningar för att kunna bli mer stabil. TRäffade bland annat en kille med sin lilla amstaff valp, en tik på 5 månader. SÅ söt, o grabbarna blev helt till sig. River skötte sig SUPER, hälsade glatt på alla, barn , vuxna , män , kvinnor. Så stolt över lilla grisen , han har verkligen vuxit.

Sen kom en reporter fram som ville göra ett  Mamma-Barn repotage om oss. Och så tog de massa bilder på oss och hundarna. mitt på gågatan stod vi. många stannade upp och kollade vad som hände, kände sig som en kändis för en minut, b-kändis iallafall . hihi =)

Avslutade dagen med Spicy och lät hundarna springa av sig på Torshälla brukshundklubb.
Hundarna var DÖA resten av kvällen.

Kommentarer
Postat av: kusin becka !

hej kusin !

asså vad då ? är det erftligt eller får ni reda på det när ni åker tillbaka dit om 6 månader ? herre gud , isf om det är det borde ju jag också få det ! ;o



hehe , du får säja till när ni får svaren !

PUSSS ,

<3

2008-11-07 @ 15:06:14
Postat av: jessie

Men gud sånt hät måste du ju informera om..känner mig som en idiot som bara babblar på om allt annat och så går du igenom detta,,jobbigt att vänta. Var ser man reportaget då? Kram

2008-11-07 @ 19:14:16
URL: http://jessicaakerblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0